У жыдка в кышэньцы лыжеть палатенцы Ж!

Такый ось шэ Е ВАрыйАнь.
ТоБі зразуМело?
Чы зраза тут екся вш?
А, мелом Меладзэ вамп ф срак?

Да-да! Тут ятвяг! А НЕ дракл.
А то шо ні снедаць -
Мы вам ось цукХерРак:
СпяваЕма в емышчах Жабк!

ПізАньСкые Ш башьні
Вездзе вже ВКантакце р.
Ну, рыжыкы заўшы ш нарМайн
Усё й выйРайЖаЮць. А НЕ па-свінарску:
Гэй-гэй! Как гэт Гея - Землянк?!

Да й вот мы тут даме
Аднэй шыпка ф карачак:
Так дРУшпу, мо, время завяз б?
А то тантры в ман-3 вбіваем гаж нанач.
І й гэ е іскусфа в мышат!

Е буКва така экс-3-мальн.
Ну, ангельска аж.
Какая? Га? Хто нам адкаж? ... а! Ла Дага
З датун пуЛА Й.

11 эціх зараск.
Всяво-та, ты ш ба!
І еслі така в вас ісба!.. Пільнуйся.
Кваш даст квашылн в срам!

... ну, вот, скажым: как вам Луна й?
Лунаеця ноччу ш па пЯнь?
Но нет, свет ВедьМарк
Не дават
Рачочкав
С пачВар


Рецензии