Ти задихаeшся в сказi думок
У нечистотах свого словоблудства.
… Переконань перестиглих пророк
Жертви кладе на вівтар самолюбства.
Ти виживаєш, але не живеш,
Топиш Життя у пустих сподіваннях,
То – до себе, то – від себе гребеш,
Щоб дотягтися до точки прощання.
Граєш словами в гіркі почуття,
Зваблюєш розум у вир лихоліття.
… А біля тебе квітує Краса,
А у тобі зріє Радості Пісня.
25.06.2014
Свидетельство о публикации №114062606281