Побiйтесь Бога

 
Побійтесь Бога, схаменіться
І не робіть нові гріхи.
Поки не пізно – зупиніться,
Старайтесь мирний шлях найти.

Бо вже такого натворили
І не зупинимось ніяк!
Мораль і совість загубили,
Усе ми робимо не так.

В житті усе перевернулось,
Хто правду каже, а хто ні.
Від нас і небо відвернулось,
Погрузли зовсім у брехні.

На себе треба сподіватись
І не чекати більш чудес.
Туди-сюди нам не мотатись,
Жити під захистом небес.

І не гнівіть благаю Бога,
Старайтесь більше не грішить,
Для нас тепер одна дорога,
Щоб в злагоді і мирі жить.

За стіл сідайте, розмовляйте,
Шукайте вихід із біди.
На дураків не потурайте,
Рішайте розумом завжди.

До інших треба дослухатись
І поважати вибір їх.
Нам необхідно об’єднатись,
Не допускати в душу гріх.

Бо небо за гріхи карає,
Не буде прощення, пойміть,
Жорстокість Бог не поважає,
Краще на злочини не йдіть!

Живіть у мирі і любові,
Навчайтесь поважати всіх,
Не допускайте люди крові
Нехай лунає пісня, сміх!


Рецензии