Безголiвья
Коли слово не йде в руки -
В справі лебідь, рак та щука.
Як відповідності немає -
Толку завжди не буває.
В українському законі
Нема «мерів» і в помині,
«Губернаторів» і «спікерів» –
Взятих із з комп’ютерів.
Та людей щоб ошукати
(Усі звикли нам брехати)
ЗМІ ці терміни вживають
З ніг на голову вертають.
Всі писаки й тріпачі
Тягнуть ці «налигачі»
Панівного безголів’я
Щоб крутити дурнослів’я.
Мером може стати злодій,
Головою - лиш добродій.
Має наскрізні права
Сам законний «голова».
Народ Бога в душі має,
Скрізь «голову» обирає.
Була б у ЗМІ голова -
Законність швидше ожила б.
23.06. 2014р., Київ
Свидетельство о публикации №114062505511