Дажэ й если чужа мне деревонька,

Я ж не й кум ей и не сват.
Кум-кум-кум, Жабк, ква-ква!..
Дайця Мняв шакаладк!

Я приехал в родную деревню.
А кругом ведь така благодать!
Вот бусёк на стовпе зе й,
Гах, другой в сторожах.

И, ну, шо мни шэ тут гондэ.
Но полотна ж ваять.
Ибо ё в мяне й жонка ж щэ й.
Ны Кащэй ж бо вжэ ж я й.

Ну, так шо дэ вжэ зробыш ты с пороху ж.
Шо, книжонак штук с пять?
Да найды гондэ во хоч бы й в ГОМняшу
КрываБлохСкага с псарнь.

Шо ты, дид, тут ля мни понапысував!?
Ны хрэна а ны пунять ш.
Бо ж балбесам но й Библийка,
Шо й попы фси пойНийМат.

Так шо вот я ву Рылович гындэ во й
Но ж и й вой, хы, по ночах.
Бо ж и Кротово с Псыщэвом ридНэнькы зь
Сце, го, ненькы ля Вась.

А ны выйду я во зарэ й высвытю
Вам усход, бы и закат.
Облака жэ бо рыжынькы.
А ны ек амарант.

СаваОф ваш так ж здыйМАЙт,
Бы й и й я прам во счас. 


Рецензии