Мiй

В моїх думках сьогодні ти.
Боюся я, що ти один.
Я так сумую і ця осінь
Помножує це все на два.
Чому не можему ми скласти
Нестачу часу, холода?
І лиш хвилина, лиш секунда
Запам ятається...
Ось так.
Дитячі вірші на папері,
Навіщо це пишу тобі?
Поки хворіла-накипіло,
Так накипіло, що болить.
Навколо так багато хлопців,
але цей вірш лише тобі...
Не хочу, щоб було погано
Я хочу щоб ти був завжди
Зі мною поруч,ти як мама,
Мені приємно, що ти є.
Це трохи дивно, що з тобою
Я посміхаюся...
І ти, і ти повинен посміхатись.
Бо ти зі мною, бо ти МІЙ!


Рецензии
Боюся я, що ти один.
Я так сумую і ця осінь
Помножує це все на два

Миклош Форма   09.09.2016 21:04     Заявить о нарушении