Моя Украино

Моя ти ненько Україно,
До тебе крилами я лину.
Ти найгарніша в цілім світі,
як діамантова перлина.

Люблю я твої гори й ріки,
Пишно-зелені луги.
Пісні твої щирі,навіки
В моєму серці залягли.

Замучена ти ворогами,
Нікому тебе не віддам,
Бо ти найкраща в світі мама,
Яка приносить радість нам.


Рецензии