***

Там, у тої річки,
де верба схилила
свої жовті стрічки,
ми гуляли,
ми співали
нашу ніжну пісню..

Жовті верби стрічки
у воді втопились,
наша ніжна пісня,
як вода затихла...
Роз*їхались долі,
як дорога в полі.

Як ми проминули
зоряну дорогу,?
Чом ми не зібрали
зорі,
що над нами квітли..?

Ті роки минули...
Лиш верба з рікою
кожен рік весною
згадують
ту пісню..


Рецензии