Р дна мова

Рідна мова солов'їна
І легка, немов пір'їна
Рідна мова,рідне слово,
Наша люба Україна.

Не забуду я ніколи
Рідне слово,рідну мову.
Наша мова мов перлина
Не забуду Україну.

В школі вчимо ми англійську,
і німецьку,й українську
Але нашу рідну мову
Будем вчити знов і знову.


Рецензии