14-

Глупый маленький щенок
С грядки выдернул чеснок,
И теперь не понимает-
Кто за нос его кусает.

            *  *  *

Look at silly little pup!
He found some garlic in the yard.
Now he neither thinks nor knows
What has bitten him on the nose.


Рецензии