8-

У колодца в лужице
Поросяток дюжина.
На животиках лежат,
Кверху хвостики торчат.

           *  *  *

In the pool, in front of well
Pinkish piglets feel so well.
Dirty tummy, dirty snout
And a little tail sticks out.


Рецензии