6-
Спрятались на грядке с мятой.
Утка деток потеряла,
Где их только не искала.
* * *
Fluffy ducklings hid in mint.
Mother-duck is at a loss.
Where are they? What does it mean?
She can’t find them, they are lost.
Свидетельство о публикации №114062307791