Чимадан - Вакзал - Расия

Ми усюди москалям гарно насували,
Вигнали падлюк з країни, у вагон запхали.
Їде поїзд до Рассеї, ніде не зупиняє,
бо поріжуть москалів у нашому краї.

Всіх падлюк повигоняли з рідної країни,
Бо це наща ненька - єдина наша Україна!
Хто із зброєю прийде - швидко зрозуміє,
Воювати з українцем він зовсім не вміє.

Ми будемо стояти, бо ми всі - брати!
Доки жив хоча б один - будем воювати!
Землю нашу не дамо ворогам топтати,
Ми тут живемо, наші мамо й тато.

Бо наші жінки всюди найгарніші,
А чоловіки - завжди найсильніші.
Бо наша мова - сама найспівуча,
Міцна наша воля та дуже живуча.

Ми ніколи не здамося купці олігархів,
І країну нашу ми знімаємо з торгів.
Якщо не хоче влада нам допомогати -
Ми себе самі будем захищати.

З вилами, сокирою вийдемо на зустріч,
Але ворогу дамо ми завжди відсІч.
Будуть ці падлюки на гілках бовтатись,
Бо ніколи не дамо ми з себе знущатись!

Є на глобусі країна - вільна Україна.
І вона для кожного із нас - завжди є єдина.
Львів, Донецьк, Одеса, Київ, Харків і Полтава,
Кагарлик, Ізюм, Зугрес, Ізмаїл, Жашків, Іршава.


Рецензии