Збирачi камiнцiв морських
Не скарби, насправді, шукають –
Серед Сутностей, зовні простих,
Краплі-Істини відчувають.
Доторкаючись кам’яних,
То шерхких, то гладких поверхонь,
Пізнають непізнані Світи
Слів, подій, променисто-легких.
Поринаючи в сіль води,
В Світло-відблиски Сонця вранці,
Закарбовуються назавжди
В «тут» і «зараз», як Моря бранці.
Збирачі камінців морських
Не скарби, насправді, шукають –
До Любові торують Шляхи
І Любов у Душі складають.
21.06.2014
о.Кріт, Греція
Свидетельство о публикации №114062306594
Багато мушель на Кріті?
Юрий Лазирко 25.06.2014 18:28 Заявить о нарушении
Дякую!
Катерина Жебровська 25.06.2014 22:21 Заявить о нарушении