Вiтер тягне з Гiр на Море
Прохолода? Сум? Нудьга?
Голос молить Місяць, Зорі:
«Хай Любов прийде в Життя!»
Вітер легкий і грайливий
Ніжить шкіру. Чорна Ніч.
«Світ Любові незрадливий!» –
Голос кличе і тремтить.
Вітер з Півдня, з Гір на Море,
Вабить в свіжі відчуття,
Не в розпуку, сум чи горе –
У Любов, в Красу, в Життя.
Вітер віє – хвиль немає.
Спокій. Тиша чарівна.
Море мріє. Завмирає
Голос. Світиться Душа.
18.06.2014
о.Кріт, Греція
Свидетельство о публикации №114062306572
дякуЮ!
Юрий Лазирко 25.06.2014 18:26 Заявить о нарушении
Дякую!!!!!!!!!!!!
Найсвітлішого!
Катерина Жебровська 25.06.2014 22:28 Заявить о нарушении