Ми знову вибираeмо свiй Шлях

Ми знову вибираємо свій Шлях –
Я, мій Народ, мій Світ, моя Планета.
Ми на семи незвіданих вітрах
З Життя свого знімаємо тенета.

Ми знову вибираємо свій Шлях –
Вертаємось в осмислену Свободу.
Не Вибір-камінь, але Вибір-Птах
Летить здаля, щоб стати у нагоді.

Ми знову вибираємо свій Шлях –
Можливо, що не вперше й не востаннє,
Можливо, що й в віддалених Світах
Наш Вибір стане сутністю Злітання.

19.06.2014
о.Кріт, Греція


Рецензии