Я прислухаюсь до Вiтру
Я придивляюсь до Моря,
Чую Мелодії Світлі,
Знаю Любові Простори.
Я насолоджуюсь Раєм
Тут, на Землі, як на Небі…
Ти відчуваєш безкраю
В Світлі й Любові потребу.
Все – біля тебе, так близько.
Все – у тобі, твоїх мріях.
І, чи високо, чи низько, –
Думка й годує, і гріє.
Все можеш мати, що хочеш,
Все можеш мати, що знаєш –
Лиш не ховай в тугу очі,
Лиш не гани те, що маєш.
Ти прислухайся до Вітру,
Ти придивляйся до Моря,
Чуєш – Мелодії Світлі?
Все це – Любові Простори.
21.06.2014
о.Кріт, Греція
Свидетельство о публикации №114062306550