Я з Морем говоритиму про Море
А Вітру шепотітиму про Вітер,
А Горам розкажу лише про Гори,
А з Квітами співатиму про Квіти.
З Птахами я сміятимуся Птахом,
Деревам шелестітиму крізь листя…
І кожне спілкування буде Святом,
Наповненим Любові Світлим змістом.
20.06.2014
о.Кріт, Греція
Свидетельство о публикации №114062306536