Маленькi плямки хмар
Над сушею і Морем.
І кожна хмарка – храм,
Освячений в Любові.
І Сонце, і блакить,
Й солоні сині хвилі –
Усе теплом дзвенить,
І, навіть, цятки пінні.
Злітає Вітер-сміх
І Радість існування
Охоплює Світи,
Означує Єднання
Всього, що всюди є,
Всього, що відчуває:
Усюди все – Живе,
Живе Любов вітає.
12.06.2014
о.Кріт, Греція
Свидетельство о публикации №114062306522