Перед лицем Земних сил i Небесних

Перед лицем Земних сил і Небесних,
Перед лицем свідомого буття –
Я постаю у статусі Воскреслих
Для світлого осмислення Життя.

Я знову тут – Людиною і Богом,
Я знову на дорогах і стежках,
І не – «тому», і зовсім не – «для того»,
А просто озиваюся в серцях.

Я тут – Душа, Свідомість, Дух і Тіло,
Переливаю Світло – в почуття.
Перед лицем всього, що со-Творилось,
Я воскресаю у Любов-Життя.

17.06.2014
о.Кріт, Греція


Рецензии