МаЛенька чашКа КавуЛенцiii

І ОСЬ... в руках маленька чашка
КАВуЛЕНЦІЇ,
що освіжає й бадьорить уранці.

"Гарячий СеКс, вилитий в горнятко",
сказав тихенько, й притишено, вкрадьком...

У голові опісля вчорашнього панують дикі
пігмейські танці.

Зважаючі на модні всі оці тенденції,
пора би завести коханця.

То така би була чудова мотивація, щоб щодня тримати себе у тонусі...

І основа для чудового ритму в сердечному синусі-косинусі...

Хвилюючі серіали про любов уже не вражають майже, а свої рідні як нагла мегера, вриваються перебиваючи справи, порушуючі усі культурні "манери"...

Твої-мої чудові претензії, на це життя, що не буває... шукаєш ту єдину прекрасну Єлену, шо вчасно "дає", смачно готує й прибирає...

П.С. А головне, в 24 години доби усе встигає. Не сумує, не плаче, не достає, і не "закалєбає". Їй нечо не треба коли ти не хоч її бачити... А ну да, це ж неіснуюча королева, і ти не можеш мені це пробачити.

П.П.П.С. Я не шукаю собі на голову Іванка, він сидить на печі. А її примушує їздити та пекти калачі.


Рецензии
Що ж побажати такій файній пані -
Коханця молодого на світанні ,
Що б всю ніч тримав її у тонусі ,
А кава стала що б приємним бонусом ...

Красиво - цікаво , приємно здивований , Олег .

Олег Пелех   18.07.2014 13:52     Заявить о нарушении
Спасибі за Ваші чудові побажання!
Люблю дивувати людей ;) ...
І Вам усього найкращого, і найпрекрасніших емоцій на довгому й плідному життєвому шляху!

Ирина Росстикс   18.07.2014 14:25   Заявить о нарушении