Эвродизiаки

Євродизіаки, - діють на дівчат легкої поведінки,
часами на хлопців, що легко ведуться на гроші...

Євродизіаки, - почуттів палких поминки,
і оргазми від них бувають не дуже хороші.

Євродизіаки, - стримані та бурхливі, на пригоди
липкі, та усякі найобки можливі...


Рецензии