Вiче

На Майдані віче
Кожної неділі,
Нації обличчя
Має ясні цілі.

Щоб контролювати
Владу скрізь і всюди,
Схиблену карати,
Виставлять на люди.

Всі все розуміють,
Безконтрольні владці
Грабувати вміють,
Наче злодій в лавці.

Влада Майдан чує,
Кривиться, буркоче,
Виправить й будує
Край як люд наш хоче.

Як в прадавні роки
Віче знову діє,
Зирка на всі боки,
Зерна правди сіє.
23.06.14.


Рецензии