Журавлi ловила

Журавлі щось розлітались у небі так низько й лелеки, я шукаю кохання від себе далеко-далеко.
Журавлі щось розлітались, наче хочуть, щоб я їх ловила. А я зачаровано лише очима любила...


Рецензии