Трабли

А моє дежавю, працює на повну...
Й мої трабли сі скачуть то вниз то вверх...
Я померла вже кілька разів, ... лиш умовно.
Мозок все шо зумів вже змолов й перетер.

Мої трабли, мої, та мої хвилювання,
Так давно не було Вас, як і кохання.


Рецензии