Розучились жити?

Ми розучились спілкуватись простими фразами.
Простими думками, спокійними щоденними трудовими днями.
Мовчимо, або говоримо сильними й брудними образами.
Чекаєм неймовірних речей, а вони лиш на миті, круто мати трохи бабла й бути з коханими.


Рецензии