Оголена

Я дивлюся, на відображення зеркала в душі, і як і 10 років тому це лише приємне відображення зеркала в душі.
Я співаю під відомі сингли та невідомі танці танцюю... як завше у душі, але це лише чудовий кайф... а як і 10 років тому.
Я можливо трохи покайфую, і далі буду... але вже не та що була 10 років тому, а душ та пісні зі мною завжди...


Рецензии