Ти мiй форте-i-пiано

Я зібгала докупи форте, шорти й піано п'яно.
Я оділа на себе маску. Й наклала кіло замазки.
Йду на Ви з усім цим арсеналом, третій день не гульня а двобій...
Із самою собою, дружби не має по ходу, но .. "ТИ МІЙ" "ТИ МІЙ" "ТИ МІЙ".

Ти мій форте, і ти моє піано ... Чудово, бездумно, як п'яно, п'яно, й п'яно.


Рецензии