Пчiла дика

Пчіла дика. Вид зникаючий. Вікликається на кличку "Пчіла". Викликає вісьма суперечливі і сумбурні почуття та відчуття. Деяка інформація про пчілу є суто конфіденційною і охороняється певними законами та особами. Пчіла красіва, і пріятна, і цим все сказано. Пчіла розумна, і пчіла трудова. Пчіла максималіст. Пчіла чудова.

Я тебе люблю, пчіла.


Рецензии