Я не хочу, щоб ти мене бачив щодня

Я не хочу, щоб ти мене бачив щодня, я щодня не чудова як завше буваю. Я щодня і буденна, то зла, то м'яка, і щодня до безтями кохаю. Я не хочу тобі заважати поспати, і спихати вночі до краю... Нервувати дрібнотою, типу бачка, та полички сама прибиваю. Я не хочу щоденним смутком твоїм стати після ранкової зорі... І для тебе й для себе любов зберегти, дні ясні та чудові й прозорі... Чисті думки, та гарний настрій, чи на озері чи ти на морі. ПРОДАЄТЬСЯ не все, я так чесно скажу, кожну мить пам'ятаю з тобою, кожну мить у собі збережу й дорожу, заприправлену сумом й любов'ю.


Рецензии