Нелегко вiрить...

Нелегко вірить, що владнається усе,
Що прийде на Вкраїну мир і спокій.
Господь країні долю принесе...
О! Доки ми страждатимемо, доки?

Доколи буде керувати ідіот,
Країною, доколи буде красти?
Де ж той відвертий, чесний, справжній патріот,
Що обіцяв кінець обдирству, злу покласти?

Нелегко вірить, що закінчиться цей жах -
Печальний і смертельний для народу.
Забудуть матері про біль війни і страх,
І керівництво віднайде з людьми угоду.


Рецензии