малиновий в1дчай

Твоє волосся пахне малиною і сумом,
До нього більше не торкаються найніжніші руки.
Твоє волосся сплітається у візерунок,
І розпутати не вдасться більш нікому.

Твої вуста більше не вдаються до гри усмішками,
Їх не цілують більше найсолодші губи.
Твої вуста бавляться життями,мов іграшками,
Подорожують чужими тілами так,що зриває шлюзи.

Твої очі більше не іскряться радістю.
Вони тонуть у лавині сіро-темних днів,
В них більше не заглядають найрідніші,
Бо ти сам того хотів.


Рецензии