Я самая шчасл вая на свеце

Я самая счаслівая на свеце...
Счаслівей за мяне нема ні дзе.
Я счасліва ў сябрах, рабоце, дзецях.
Але галоўнае, я счасліва ў табе.

Няхай гаворяць людзі і радзіна,
Што я ня шчырая, што хітрая ліса.
Што быцам бы ў нядобрую гадзіну
З табой няспадевана лёс связаў.

Ат, Божухна, зусім я не крыўдую.
То ж треба штосці людзям гаварыць.
Бо я упеўнілась, што ты шукаў такую.
І будзешь век адну мяне любіць.


Рецензии