Запрошення
Та не забудь, чари власні земні.
Небо там не без хмар грізних,
що не штучно, та не існує сліз!
Світ без образ, повний натхнення.
Пензликів різних, і безліч пір'їн.
Ти не дивуйся,просто вгамуйся.
Скоріше лети, до краю землі.
Там музика грає, вічно драйвова.
Не має "проти", існує лиш "за".
Гей ти!Друже, стань у профіль.
Ти немов серце що має свій стиль.
Все не так тяжко, як ти гадаєш.
Бажано довірся, знов її душі.
Не губить більше, трішечки грає.
Хоч і всміхається але рухи німі.
Небо світу її, тільки не ображай.
Воно тремтить, коли ти не віриш.
Не віруючи в нього ти тікаєш вниз.
Хоч шалено кохаєш, вбиваєш.
Свидетельство о публикации №114062107672