Без тебе
В житті, наче в довгій постійні черзі...
Благаю, затримайся, лишись, зупини свій човен
На моєму для тебе березі...
Без тебе, наче б то я і не жив,
Як сон був, а ти мій яскравий ранок...
Благаю, затримайся, не щезай, лишись...
Господь будь ласка втримай світанок.
Без тебе в повітря інакший смак,
Звичайний, пустий бо його немає.
Благаю, затримайся, назавжди, якось так...
Ти чуєш? Тебе благаю!
Без тебе ці дні констатують факт
Моєї присутності в цьому світі.
Благаю, затримайся, тут, не поспішай...
В вітрлах моїх ти вітер.
Без тебе не те, все не так, всі не ті...
Тенета хапають, я рву павутиння.
Благаю, лишись на хвилину в моїй самоті.
Моя, ти моя єдина.
Свидетельство о публикации №114062105566