Крила
Як ти стоїш, то серце моє зупиниться...
Ти мій ковток з крижаної криниці...
Ти є, ти є.
Як ти торкнешся, з середини квіти білі.
Як ти не поруч, то пелюстки облітають,
Чи ти не сон я і досі не знаю,
Ти мої крила.
Свидетельство о публикации №114062105503