Дiвчинка

Дівчинка в віночку усміхалась,
Квіти, трави,
Усмішка,  краса…….
Наша Україна,
Піднімалась,
Кожен день
Міцнішою росла,
Зараз так непросто Україні,
Але вистоїть,
Зміцніє,  розцвіте,
Ворогів поставить
На коліна,
Хоч  завдання справді
Не просте,
Ми нічого  більше
Не пробачим,
Вивчивши
Цей болісний урок,
Богу за підтримку
Щиро вдячні,
Він не дасть ступити
Хибний крок,
Бо ж давно колись усю
Удачу, він заплів
В квітчастий наш вінок!
21.06.2014


Рецензии