***

Живіть та квітніть, любі Дергачі!
Купайтесь в росах трав і враннішньому сонці,
Промінчик світла щедро б' є в віконця
І теплим слідом тане у руці.

Живіть та квітніть, любі Дергачі!
Нехай синяві хмари гоне вітер,
А надворі верба пускає віти,
Хай зорі світять ясно у ночі.

Живіть та квітніть, любі Дергачі!
В саду гудить так чутно рій бджолинний,
Повсюди цвіту запах дуже рідний
І серце тьохкає від щастя, співучи.

Живіть та квітніть, любі Дергачі!
Нехай буя трава і колоситься жито,
Розносять з завзяттям цю пісню літа
Пташинні зграї десь у далечі.

Живіть та квітніть, любі Дергачі!
Нехай біжать роки і плине час,
Але й далекими шляхами ідучи
Я буду завжди згадувати вас...


Рецензии