Мо серце

Моє серце  - це Україна,
Моє серце  -  це солов’ї,
Моє серце – Повік єдина,
Мирне небо святій землі,
Моє серце -  це ворог гине,
І навіки не  ступить, НІ!
Моє серце – це цвіт калини,
І рушник в маминих руках,
Моє серце –  це Україна,
Попри все,
Біль, страх,
І я вірю ми все подолаєм,
Кожен день я за те молюсь,
Зовсім скоро весь світ
Пізнає,
Україна, звучить
Не корюсь!    
20.06.2014
___________________________________________
вірш має назву " Моє серце" літеру Є не розпізнає сервер


Рецензии