ОДА ПИВУ

      
   

    Налийте, мила пані, гальбу пива
    Холодного, щоб скло аж запітніло!
    Бо добре пиво, то є справжнє диво,
    Однак же пити треба його вміло!
    То є секрет на рівні генетичнім,
    До цього, правда, хочу я додати,
    Той, хто до пива ставиться скептично,
    Того секрету вік не буде знати.
    А він простий - вмочивши вуса в піну,
    Щоб запах хмелю носа зміг дістати,
    Роби ковток, десь гальби на третину,
    Передихнув і... можеш раювати!
    Вливаєш в себе це питво чудове
    Спочатку так, щоб спрагу вгамувати,
    А потім п'єш так, що втрачаєш мову
    Й тебе від пива вже не відірвати!
    Чим більше п'єш, тим більше його хочеш
    І все тобі здається, що то мало.
    Отак би пив від ранку і до ночі,
    Якби робота пить не заважала.
    А те, як вигляда воно красиво,
    Лиш чоловіки можуть оцінити...
    Налийте, мила пані, гальбу пива.
    Нема проблеми - пити чи не пити!


Рецензии
Дуже, дуже гарно А.В.!..Иду за пивом,пане Олександер!..

Андрей Аксюта 2   20.07.2015 09:23     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.