З роками

З роками, юний друже,
Жалкуєм за минулим,
Воно ж нам не байдуже,
До ран старечих тулим.

Там молодість минула,
Як жити нас навчила,
В дорослість нас узула
Та відкриття зробила
               
Що рідний край красивий,
Що є любов й кохання,
Що світ людей крикливий
Й що це від спілкування.

Можливо щось не склалось,
Та все ж життя вдалося,
Приємностей набралось
На всю життєву осінь.

Нічого не забути,
Усе ми пам’ятаєм,
Та розпач з нами всюди,
Що вдруге жить не маєм.
20.06.14.


Рецензии