Як легко людей задурити...

Як легко людей задурити -
Ненависть вселить у серця,
Щоб, підло, сусіда ганьбити
І сіять у нього сміття.

Як легко купить, нацкувати,
Із ближнім своїм посварить -
Гнилу інформацію дати,
Достатньо, щоб розум згубить.

Почнемо гнівить, зневажати,
Історію, грязно, чорнить.
В товарища свого стріляти
І диявола й чорта любить.

Нажаль, не шукаємо правди,
Бо тяжче боротись зі злом...
Тому ось, ягнятами ставши,
Ми згодні із кожним козлом.

                Лютий 2014 рік.


Рецензии