Мои стихи не для леньтяев,

Шо слово риднэ забувають.
Бо мы славяне шэ з ятвягы.
И рид свий ны уграблым!

стиХИ! Стиш пыл. И хиб узнаеш.
Коль еш шэ й хлиб и с кашо манко.
Бо ХИ не Христ. Даёт вам ПраНик:
Каб беларусаў мы ш стапталі. Як быццам Сталін
Са клешчамы й.

Да. Гэ трасянка екся какся Ж.
А як мы дома  размаўляем?
Шо, прам бы Пушкін? Чы ваш Янка й?
Ай-ай, ны тявкай! Ах, ты ш Васька!
І мы цябе взь пазналі.

Да нет, товарышы вы наші.
Вы шэ так гора ны зазналы,
Ек гэта падла глупавата,
Шо ва усіх влюгБляхЕхц.

Есь вешчы святы, нашы сябры.
І йіх ты лапыё ны впхайіш.
То рід увэсь. ЧырВекОбразНый.
Да! Гэто наша карма!

А ты тут думал кака вш.

От я но спомню шо вдруг как-то…
О-ёй!  Як сокГрішьШаф я Ж!
Ну, сокы прам спускав гаж
На всякых бякый.

Да. Но чого?! Ты задумЛяльСяг?
Да вот: а ху я, дзедка Васька,
Тут бачю пряма же у Вас здзесь!
А НЕ какісь бага аж!

І хто Ж то каже гонды, маткы?!
Да внучка бабкы Насці.
Который но дзейВятка… вадКакСць.

Таді… тады…тада… тагда вж
Мні шо? Ужа й у в хат?
І прама й на тахта?
Іль тьмі хоць сё скахЗаць?

Как тая паныМаць хоць маць.

Поэтому і счас
Кажу я вам понятн:
Ны бый. Ны лізь на самк.
А думай крохы влад. Шо будэ дальш лёха.

Всэ – святость вокал нас.
Ны  чіп но ны ять Ваг.
Бо Е Веса й в Вовка. Владіміра. Ага.
Навінак Он шваль даст! 

...тут ш фсё вам зразуМела.
А если ф сраКУ П мела БР?
Кали какда кабета да натта вш пекна


Рецензии