4

це мій четвертий вірш на українській
це мій останній виступ.він же - перший..
насняться оплески,обличча та куліси-
і щось знайомо-незавершене...
суто моя єгоїстична впертість -
а я не зможу.всі - заплющте очі..
повірити.
повірити у власну невичерпність
власної сміливості.. охоче
але боюся.
у собі не певна.
ти легко кажеш - а я легко розгублюся.
а я не вмію.
я на нервах.
раптом зірвуся?
коли на сцені..моторошно й дивно.
коли на мене дивляться.
сама на себе злюся.
але я хочу.зможу.ледве ледве
в тумані площі центру я змінюся.
ось.крок за кроком.
це нестепно
сташно -
але можливо я вже не боюся?


Рецензии