тримай мене

я шаленію.дожени мене.впіймай.
бо відчуваю,що обіймів не достатньо..
я вислизаю..мені лячно..зачекай.
будь ласка,любий..не цурайся..
лиш тримай.
я розумію,що без тебе не нормально.
ти знаєш,що без мене.
що зі мною?
я тікаю.
у дійсності це надто нереально.
тобі не чути болю.
тут читати.
а я тебе напевно вже не варта.
не розуміти мене.не відчувати.
я прошу тебе лиш тримати.
лиш тримати.
лиш міцніше..щоб моєї волі
сама я не посміла ..щоб не встигла.
є щастя в мене,чи воно чуже?
то щастя зараз якось вже набридло.
я шаленію.дожени мене..давай
зроби так,щоб у очі знов дивилась.
бо я себе ненавиджу.
змінилась
я чи все навколо - ми є ціле..
ти так писав мені.
а зараз я не знаю.
тримай мене,тримай,мій милий.
я благаю
щоб якось ненароком не згубилась.
не заблукала в жартах.
незьявилась
що зі мною?
я зникаю.


Рецензии