М. П. Бронштейн

Закохалася мов дівчатко я.
Не питайся, благаю, хто він:
На моїм язику - печаткою
Присмак сонця у кожнім слові.

І в дорозі – пилом П'яти кутів
Запорошені ноги збиті...
Я недавня гостя в його житті.
А його – вже нема на світі.


Рецензии