ДОНЯ МОЯ
Запутались десь у волошкових снах
Ти доня моя чарівниця
Споглядаю я легкість твою у вітрах
Ти радість моєї недолі
Щоб мене освіжити в вітрах
І навіяти в час світанковий
Те щастя,що не бачила навіть у снах
Це щастя прийшло вже від Бога
Без Нього немає чудес
І завтрашній день вже готує
Потіху мені із небес
Вірш посвячений майбутньому моєму внучаті!
Картинка із інтернету
Свидетельство о публикации №114061807881
Ростиславская Галина 17.05.2015 21:50 Заявить о нарушении
Лидия Елена 17.05.2015 22:07 Заявить о нарушении