Бажаю щастя i везiння...

Бажаю щастя і везіння -
У День народження, наснаги!
Здоров*я, сили і терпіння,
Завзяття, від людей поваги!

Бажаю успіху й надії.
І почуттів тобі яскравих.
Нехай збуваються всі мрії,
Стрімління, перемог і слави!

Бажаю посмішок й кохання.
Надійних друзів й подарунків!
Щоб не вгасало жить бажання...
Приємних слів і поцілунків!

                Подрузі Блащук Вікторії.


Рецензии