Дзеяслоу

Дзеяслоў

  За пазухай “каменняў” не насіў.
  Імкнуўся побач быць з людской бядотай.
  Лічыў за сорам – па званку прасіць
  Дапамагчы уладзіцца з работай.
  Не здрадзіў пазітыву дзеяслоў
  І у маім кавалачку жыццёвым...
  ...Я прымаўку: “Больш спраў –
  тым меней слоў”
  Лічу у вершах і жыцці – Асновай!


Рецензии