А. П. Ц

А.П.Ц.

  Не думаў, не гадаў, не падлічыў,
  Што будзеш бескарыснаю аддушынай,
  Не датыкаючыся той свячы,
  Якой у памяці не быць патушанай
  Ні этыка – нябачная вавёрачка
  Мяне да разважанняў прывяла:
  Каб як даўжэй была яшчэ “сябровачкай”,
  А свечка – непатушанай была.

  25.07.2013 год


Рецензии